Oefen je Vitaal!

Gedurende ruim vijf jaar organiseerden opgeleide trainers cursussen en bijeenkomsten Oefen je Vitaal voor afdelingen in het hele land.

Inmiddels is het project ten einde, en biedt KBO-PCOB deze bijeenkomsten niet meer aan. Maar dat betekent niet dat er geen aandacht meer is voor vitaliteit en in beweging blijven, want dit blijft een belangrijk thema binnen onze vereniging. Verschillende afdelingen helpen hun leden vitaal te blijven door leuke beweegactiviteiten aan te bieden, zoals samen wandelen of fietsen, of een sportclubje in samenwerking met de lokale sportschool of sportvereniging.

In de zijbalk vind je informatie over het project Oefen je Vitaal, verhalen van afdelingen die hebben deelgenomen aan dit project en informatie over Valpreventie.