Onderwerp

Belastingservice

Belastingaangifte is voor veel mensen ingewikkeld. De belastingservice helpt bij het doen van aangifte. Tegen een kleine vergoeding. Iets voor jou?

Belastingaangifte doen is belangrijk. Niet alleen omdat dit verplicht is. Het kan ook voordeel opleveren. Denk aan toeslagen en aan de ouderenkorting. Wijs mensen op de belastingservice die de regels kent.

De belastingservice helpt

De belastingservice voorziet in een behoefte. Vrijwilligers helpen senioren met het invullen van hun belastingaangifte. Dit doen zij tegen een kleine vergoeding. De belastinginvullers helpen ook bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag.

Ken je iemand die behoefte heeft aan de belastingservice, neem dan contact op met je afdeling. Die zoekt dan een belastinginvuller in de buurt. De belastinginvuller komt bij de oudere thuis, of iemand kan langsgaan tijdens een inloopspreekuur. Ook als je geen afdelingslid bent, kun je een beroep doen op de Belastingservice.

Hulp geven

Ben je handig met de computer, en met fiscale zaken? Overweeg dan eens om belastinginvuller te worden! Informeer bij de afdeling bij jou in de buurt.