Spelplezier

Bingo in tijden van corona en vakantie

Met de Nationale Thuisbingo kan je ervoor zorgen dat je leden gratis meespelen. Niet in een zaal of openbare ruimte, maar online. Gemakkelijk vanuit de woonkamer.
Elke woensdag van 15.00 – 16.00 uur. Deelnemers die dat willen, kunnen tijdens de bingo een ‘bel me-knop’ op het scherm aanklikken. Op een later moment worden zij dan teruggebeld door een vrijwilliger van KBO-PCOB, voor een praatje. De bingo zorgt niet alleen voor gezelligheid en afleiding maar maakt hiermee ook persoonlijk contact mogelijk.

Meedoen met je afdeling?
Je kunt als afdeling een bingo-middag adopteren. Dat houdt in, dat die bingo in het teken van jouw afdeling en/of gemeente komt te staan. Een mooie kans om jouw afdeling in het zonnetje te zetten én de contacten te hernieuwen.

Spelenderwijs blijf je jong