Onderwerp

Verzekeringen voor afdelingen

Alle afdelingen van KBO en PCOB kunnen met korting hun verzekeringen afsluiten. KBO-PCOB heeft met de adviseur van AON afspraken gemaakt over een speciaal arrangement voor afdelingen. Het gaat om verschillende verzekeringen, onder meer een inventaris­verzekering en een aanvullende autocascoverzekering.

KBO- en PCOB-afdelingen kunnen gebruikmaken van voordelig verzekeringsarrangement

Bekijk het aanbod van verschillende verzekeringen in de uitgebreide informatie van het verzekeringsarrangement. Zo maak je met je afdeling een goede keus. Je vindt het aanbod en de dekkingsoverzichten in de zijbalk.

Een verzekering vraag je eenvoudig aan met een aanvraagformulier (in de zijbalk). Download het formulier, vul het in en mail het naar AON ondernemingen.team1@aon.nl.

Als je vragen hebt over het verzekeringsarrangement, kun je contact opnemen met AON, tel. 088-34 34 580 of Ondernemingen.team1@aon.nl

Wanneer je een verzekering bij AON hebt afgesloten kan je ook per WhatsApp communiceren met hen: 06 14 46 17 34. Je kan via dit kanaal bijvoorbeeld je polisblad opvragen of je vrijwaringsbewijs delen.