Onderwerp

Huisstijl KBO-PCOB

Als je iets organiseert (namens KBO-PCOB) wil je natuurlijk piekfijn voor de dag komen. Website, nieuwsbrieven en uitnodigingen vragen om een mooie en herkenbare uitstraling. Hiervoor heeft KBO-PCOB een eigen huisstijl. Deze huisstijl bestaat uit vaste logo’s, kleuren en lettertypes. Die zie je terug op de website en in diverse andere uitingen.

Wil je voor een bijeenkomst of in de media het logo van KBO-PCOB gebruiken? Maak dan gebruik van het huisstijlpakket. Met de beschikbare bestanden en uitleg gaat dat heel eenvoudig. Je kunt de logo’s van KBO-PCOB en de speerpunten ook apart downloaden.

Als je in de zijbalk klikt op 'Huisstijlpakket KBO-PCOB' vind je een pagina met materiaal. Onder andere is hier een link naar de KBO-PCOB site met hierop de logo's die KBO-PCOB gebruikt. Ook vind je hier de toelichtende memo, over het gebruik van de huisstijlelementen. In deze memo staat ook een overzicht van de kleurcodes. Iedere kleur uit de huisstijl van KBO-PCOB heeft een specifieke code om te gebruiken in drukwerk of op internet.