Naslag

Manifest seniorvriendelijke gemeenten

Voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft KBO-PCOB het manifest voor een seniorvriendelijke gemeente geschreven. Dit jaar is gekozen voor een standaard manifest en de mogelijkheid voor een manifest op maat.

Laat je vooral ook buiten de verkiezingen inspireren door deze voorbeelden en gebruik de checklist om te zien waar je in jouw gemeente nog extra aandacht voor moet vragen.

Aan de rechterzijde kun je het standaard manifest downloaden of naar het aanpasbare manifest gaan en dat op maat maken.

Manifest op maat

Stel zelf een manifest samen met de punten die voor jouw gemeente belangrijk zijn. Met dit manifest kun je aanbevelingen doen aan politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Wat is er volgens jou belangrijk voor de gemeente, en wat is wellicht minder belangrijk?

Bij het manifest op maat kun je kiezen uit de beschreven stellingen en je hebt de mogelijkheid om zelf een korte persoonlijke stelling toe te voegen. Je doet dat door de stelling in te typen en vervolgens op het rechter vinkje te klikken. Let op: klik je na het invullen van jouw stelling niet op het rechter vinkje, dan wordt de persoonlijke stelling niet meegenomen in het document.